ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


9.11.07

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΒΑΤΑ

ΖΩΝΙΑΝΑ

ΖΕΦΥΡΙ

ΖΩΓΡΑΦΟΥ (ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΕΙΣ)

ΚΤΙΡΙΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ. ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΕΚΙ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ .

ΚΤΙΡΙΟ ΕΜΠ ΣΤΗΝ Λ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ. ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΕΚΙ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ.

ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Αν ψάξεις τα Ελληνικά άβατα σε ανύποπτο χρόνο θα βρεις ποσότητες ναρκωτικών μεγαλύτερες και από εκείνες που έχει κατάσχει η Αστυνομία.

Αν έψαχνες μάλιστα στις Πανεπιστημιουπόλεις την περίοδο 1982-1995 θα έβρισκες και εκρηκτικές ύλες που θα έφθαναν να ανατινάξεις το κέντρο των Αθηνών.

Κατά τα λοιπά οι γονείς στα Ζωνιανά διαμαρτυρόμενοι για την αστυνομική επιχείρηση στο χωριό τους δεν αφήνουν τα παιδιά να πάνε σχολείο επειδή αυτά τρομάζουν από την θέα των ενόπλων μασκοφόρων αστυνομικών!!

Μα καλά τα παιδιά τους δεν τρόμαζαν όταν βοηθούσαν τους γονείς στις οικογενειακές καλλιέργειες, στην συλλογή και φόρτωση της σοδιάς στα αγροτικά και τρομάζουν τώρα από μερικούς αθώους μπάτσους;

Δεν είμαστε καλά!

Πολύ ευαίσθητοι έγιναν οι Έλληνες γονείς εσχάτως...

Τι λέει επ’ αυτού η «εκπαιδευτική κοινότητα» των Ζωνιανών;

7 σχόλια:

Unknown είπε...

Τώρα θυμήθηκα ότι για τα Ζωνιανά είχα ξαναγράψει.

http://christosvardakas.blogspot.com/2007/03/17-2007.html

Locus Publicus είπε...

Συμφωνώ κύριε Βαρδάκα. Είναι αλήθεια άραγε μια ιντερνετική ιστορία οτι σε κάποια πανεπιστημική σχολή, τα κλειδιά μια αποθήκης τα είχε μιά ομάδα εξωσχολικών που τη χρησιμοποιούσε κατα βούληση; Κάποιοι μάλιστα είχαν μιλήσει και για κλοπιμαία.

Δεν εκπλήττομαι πια με τίποτα.

Unknown είπε...

Προ ετών θυμάμαι είχε ανακαλυφθεί σε Πανεπιστημιακό χώρο στο Ρέθυμνο σε μικρή απόσταση από το γραφείο του πρυτάνεως ανθούσα και σε περίοδο συγκομιδής χασισοφυτεία από χιλιάδες δενδρύλια καλοποτισμένα και καλολιπασμένα αρίστης ποιότητος..

Και χρειάστηκαν "διπλωματικοί" χειρισμοί και διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων για να πεισθεί η "εκπαιδευτική κοινότης" να επιτρέψει στην Αστυνομία την "εισβολή" στο Πανεπιστημιακό άσυλο για την καταστροφή των δενδρυλλίων..

Για το ίδιο θέμα μόλις είδα εκτενές κείμενο και φωτογραφίες στο
http://demasamere.blogspot.com/2007/11/vs.html

Unknown είπε...

Διαβάστε στην σημερινή (10.11.2007) Καθημερινή το πληροφοριακό δημοσίευμα της κ. Μ. Μαργωμένου "Στα Ζωνιανά τις Μερσεντές τις λέμε δευτεράντζες". hhttp://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_11798_10/11/2007_
Οι "αθώοι μαθητές που τους τρομάζουν από τους κουκουλοφόρος αστυνομικούς (η κ. Μαργωμένου γράφει) ότι όταν βρέχει όλοι φύγουν από το δημοτικό σχολείο για να πάνε "να σκεπάσουν τα καλά τα δέντρα". Έτσι λένε τα χασισόδεντρα... Φαίνεται ότι η βροχή κάποια εποχή υποβιβάζει την ποιότητα τη συγκομιδής..

Unknown είπε...

Βλέπετε για το ίδιο θέμα

http://expanding-universe.blogspot.com/2007/11/2.html
http://squarelogic.blogspot.com/2007/11/blog-post.html

Univers είπε...

Ζωνιανά και τα σχολεία. Δεν έχω καταλάβει με ποιο δικαίωμα μειοψηφίες ή πλειοψηφίες (αδιάφορο) καταλαμβάνουν σχολεία και κρατούν υπό ομηρεία τους υπολοίπους.

Αν θέλουν οι μαθητές (ή οι γονείς τους, μιας και αυτοί χαρατσώνονται για να χρηματοδοτείται η όποιας ποιότητας "δωρεάν" παιδεία) ας συναποφασίσουν ως διαμαρτυρία να μην προσέλθουν. Προς τι τα λουκέτα του ολοκληρωτισμού;

Σε λίγο αρχίζει το πανηγύρι και στα Πανεπιστήμια. Βλέπεις νέους με την ξύλινη φρασεολογία φερέφωνου της Ελληνικής Σταλινικής Αντιπροσωπείας να κατακλύζουν ΜΜΕ, λες και μόνον αυτοί υπάρχουν μεταξύ των φοιτητών.

Λωτοφάγος είπε...

Καλώς σε βρήκα. Δεν ξέρω, ίσως ήμουν μετανάστης, ίσως κλεισμένος στο γυάλινο κόσμο μου, πάντως αυτά που διαβάζω αυτές τις μέρες στη μπλογκόσφαιρα για τα Ζωνιανά και τα λοιπά άβατα με φρικάρουν! Επειδή έχω δει πώς δρα η Μαφία στη Σικελία, δεν φανταζόμουν ότι γίνονται τέτοια και χειρότερα εδώ! Μόνο για τους νονούς της νύχτας κάτι είχα ακούσει. Γιατρέ μου, χρειάζομαι επειγόντως αποτοξίνωση!